Zo gebruik je led panelen ook thuis.v1

Zo gebruik je led panelen ook thuis

Waarschijnlijk denk je bij het horen van het woord led panelen direct aan strakke kantoorruimtes en systeemplafonds. Ook thuis kunnen deze lampen echter perfect van pas komen. Er komen namelijk steeds meer led panelen op de markt met allerlei lichtkleuren, sterktes en groottes, zodat je altijd de perfecte variant kunt vinden voor in je woning. En je hebt er helemaal geen systeemplafond voor nodig, want je kunt ze ook aan bijvoorbeeld een gipsplafond of betonnen plafond bevestigen. Heb je er nog niet helemaal een beeld bij? Lees dan verder om te ontdekken waar je led panelen het beste kunt gebruiken.

In de bijkeuken

Een van de voordelen van led panelen is dat ze direct op volle sterkte branden. Er is dus geen sprake van een opstarttijd. Hierdoor is dit de perfecte keuze voor in de bijkeuken, want dit is een ruimte waar je vaak maar een korte tijd bent om bijvoorbeeld eventjes iets te pakken. Als je dan eerst tien minuten moet wachten omdat je nog geen hand voor ogen kunt zien, is dat natuurlijk niet handig. Led panelen hebben verder sowieso een hoge helderheid en bieden goed zicht. Ook kleuren komen hiermee meestal goed tot hun recht. Handig voor het werken met voedingsmiddelen of de was.

led panelen thuis

In de garage

De garage is ook een ruimte waarin led panelen van verschillende groottes (bijvoorbeeld led panelen 30×120 cm of led panelen 30×60 cm) perfect tot hun recht komen. Hang een groter led paneel op om direct de hele garage te verlichten, zonder dat de lamp in de weg hangt. Led panelen worden verder niet heet als ze aanstaan, waardoor je minder last hebt van brandgevaar. Ook hebben ze een lange levensduur en kunnen ze hierdoor extra lang blijven hangen. Sommige led panelen kun je wel vijftien jaar laten hangen zonder er nog naar om te hoeven kijken. Bespaart je een hoop geld, tijd én moeite. Bovendien kunnen de lampen meestal goed tegen temperatuurschommelingen, iets wat in een vochtige ruimte als de garage zeker handig is.

In het thuiskantoor

Werk je soms vanuit huis? Dan weet je dat je op je werkplek veel licht nodig hebt. Boven je werktafel of bureau een led paneel ophangen is dan ook zeker geen slecht idee. Het heldere licht dat de lampen verspreiden zorgt ervoor dat je altijd alles goed kunt zien. Door de diffuse lichtverspreiding van de lampen heb je bovendien minder last van reflectie op je beeldscherm. In je kantoor kun je ervoor kiezen om de lamp op of in te bouwen, maar ook om te gaan voor een hangende constructie.

Dat led panelen dus alleen van pas kunnen komen in een kantoorruimte is zeker niet waar. Gebruik de lampen in je garage, bijkeuken of thuiskantoor en profiteer ook vanuit huis van alle voordelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *