Landelijke kransen

Landelijke kransen voor een natuurlijke uitstraling in huis

Landelijke kransen vind je anno 2018 in alle soorten en maten. Dat is dan ook helemaal niet zo vreemd, aangezien de landelijke stijl als tientallen jaren enorm populair is in de Nederlandse woning. Vrijwel iedereen valt voor de charmes van deze woonstijl. Doordat de vraag naar landelijke woonaccessoires steeds groter wordt, zien we ook dat het aanbod steeds meer stijgt. Landelijke kransen vind je dan ook niet in een bijzondere landelijke woonaccessoires webwinkel, maar zijn vrijwel overal verkrijgbaar. De tijd dat het landelijke interieur speciaal was, is anno 2018 echt voorgoed verleden tijd. Dat betekent echter niet dat een landelijk interieur ook direct saai is. Juist niet! Door de toenemende vraag naar bijzondere woonaccessoires, zien we dat er steeds meer vernieuwende producten op de markt gebracht worden. Zo ook de landelijke kransen. Hoe je deze combineert met jouw landelijk interieur? Wij zochten het uit!

Landelijke kransen passen in vrijwel elk interieur

Ondanks dat landelijke kransen vaak worden toegepast in het moderne landelijke interieur, zijn deze ook zeker te combineren in andere interieurs. Als je één blik werpt op de top 5 woontrends van nu, zal je zien dat ze allemaal één duidelijke overeenkomst hebben: ze beschikken over een heleboel natuurlijke elementen. Dit is dan ook niet erg verrassend als je ziet hoe onze mindset de afgelopen jaren veranderd is. We hebben steeds meer respect voor de natuur om ons heen en kunnen echt genieten van duurzaam wonen en leven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in de huidige populaire woontrends. Landelijke kransen versterken de band die je voelt met de natuur en geven je woning een natuurlijke en frisse uitstraling. Naar onze mening zijn ze dan ook in vrijwel elk interieur te gebruiken.

Landelijke kransen, verkrijgbaar in werkelijk alle soorten en maten

Landelijke kransen vind je in vrijwel alle soorten en maten. Dit maakt een landelijke krans dan ook een zeer toegankelijke woonaccessoires, omdat je er vrijwel alle kanten mee op kunt. Zo heb je de traditionele landelijke krans, gemaakt van takken, maar kennen we tegenwoordig ook wat exclusievere kransen Denk bijvoorbeeld aan een stenen- of een schepenkrans. Een schelpenkrans wordt tegenwoordig dikwijls gebruikt in strand- of vakantiewoningen. Ze zijn ideaal omdat heerlijke vakantiegevoel bij je naar boven te halen, zelfs als je dit jaar gewoon lekker thuis bent.

Landelijke kransen zelf maken

Je kunt landelijke kransen vrijwel overal kopen, maar hoe leuk is het om deze helemaal zelf te maken? Dit is ook helemaal niet zo moeilijk als je zou denken. Bovendien geeft het je de mogelijkheid om lekker creatief bezig te zijn en de boel de boel te laten. Hoe heerlijk is dat? Er zijn in Nederland enorm veel bedrijven die speciale cursussen geven voor het maken van een eigen krans. Vaak zijn dit bloemschikkers, maar ook zijn er geregeld mensen vanuit een webshop bereidt om hun kennis te delen. Vraag eens om je heen of er iemand is die hier verstand van heeft of zoek online naar leuke inspiratie ideeën. Een eigen persoonlijke landelijke krans is natuurlijk nog leuker om in huis op te hangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *