De nieuwste plakfolie trends

Steeds meer mensen hebben plakfolie ontdekt. Plakfolie is een manier van interieurstyling waarmee je eindeloze mogelijkheden hebt. Je kunt er zeer creatief mee aan de slag gaan in je eigen woning, maar ook in een kantoor, in een winkel of showroom, of in een hotel of restaurant.

Wat is plakfolie?


Plakfolie is een flexibele pvc folie waarmee je meubels en andere objecten in huis mee kunt decoreren. In huis kun je denken aan een tv meubel, bedwand, vensterbank of zelfs een complete keuken, in winkels kun je denken aan balies en etalages. Voor de meeste plakfolies is de enige voorwaarde dat het object glad, vlak en vetvrij moet zijn om het plakfolie goed te laten hechten. Plakfolie beschikt aan de achterkant over een plaklaag. Hiermee breng je het gemakkelijk aan op het object.

Plakfolie wordt steeds populairder


Steeds meer mensen ontdekken de vele mogelijkheden met plakfolie. Via inspiratiebronnen als Pinterest en Instagram zijn vaak prachtige resultaten te zien waar mensen geïnspireerd door raken. En in video’s is te zien dat het aanbrengen van plakfolie helemaal niet zo moeilijk is als sommige mensen misschien denken. Het werkt eigenlijk net als een sticker, alleen dan gaat het om grotere vellen. Het enige waar goed op gelet moet worden, is dat luchtbellen voorkomen moeten worden.


Wat zijn de meest populaire plakfolie prints van het moment?

Www.plakfoliewebshop.nl biedt plakfolie aan in meer dan honderd verschillende printjes. Zij zijn de grootste aanbieder van plakfolie met een zeer divers aanbod. De meest populaire prints op het moment zijn:

Plakfolie marmerlook

Marmer is een trend in interieur die je steeds vaker ziet. Het gaat om aanrechtbladen, maar ook tegels in een toiletruimte of badkamer. Marmer zie je ook steeds vaker terug in accessoires en andere meubels in huis. Met marmerlook plakfolie kun je de mooiste resultaten creëren. Geef een krukje in een handomdraai een prachtige nieuwe en chique look met marmerplakfolie. Marmerfolie is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Plakfolie houtlook


Houtlook is al jarenlang een trend. Veel meubels zijn van zichzelf al gemaakt van houtlook meubelpanelen, maar je kunt ze eenvoudig een andere houtlook geven door middel van plakfolie. Houtlook plakfolie is verkrijgbaar in tientallen soorten.


Plakfolie mat zwart


Een trend van tegenwoordig is natuurlijk; mat zwart. Accessoires zoals deurklinken, kranen, handvatten, schapjes en fotolijstjes, je ziet ze steeds vaker in de kleur zwart met matte afwerking. Ook deuren, aanrechtbladen en kasten zijn steeds vaker van mat zwarte fronten voorzien. Hoe je je meubilair ook mat zwart kunt maken? Met plakfolie! Je plakt het eenvoudig op je huidige kastdeurtjes en profiteert direct van het mooie, matzwarte resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *