Hippe badkamerideeën voor 2021!

Hippe badkamerideeën voor 2021!

Het wordt hoog tijd om 2020 voorgoed achter ons te laten. Wat een jaar was dat zeg. Hoewel 2020 veel vreselijke momenten heeft gebracht, heeft het ons ook iets moois gegeven. We zijn de kleine dingen in het leven weer gaan waarderen en zijn massaal ons huis ingedoken om te gaan klussen en hier een nóg mooier plekje van te maken. Het is dan ook niet meer dan logisch dat we ook in 2021 nog even door zullen klussen. Staat bij jou het komende jaar de badkamer op het programma? Dan kan je je lol op, want de badkamertrends van 2021 liegen er niet om. Veel is mogelijk en creatief denken mag.

Ben jij benieuwd wat we het komende jaar kunnen verwachten in de badkamerwereld? En kan je wel wat hippe badkamerideeën gebruiken. Ga er dan maar eens goed voor zitten, want wij hebben ze hier alvast voor je op een rijtje gezet. Lees mee en laat je inspireren!

Glazen douchewanden

Het wordt in 2021 ook helaas steeds meer duidelijk dat er veel krapte op de woningmarkt is. Er worden veel woningen gebouwd om dit probleem op te lossen, maar dat betekent ook dat er in ruimte moet worden ingeleverd. De meeste nieuwe woningen zijn dan ook kleiner dan je gewend bent. De kans is dus ook groot dat je – indien je gaat verhuizen het komende jaar – straks ook over een kleinere badkamer beschikt. Dit hoeft echter geen enkel probleem te zijn. Mits je van de juiste multifunctionele meubels gebruik maakt, zal je hier alles kunnen plaatsen wat je wilt.

Natuurlijk wil je wel voorkomen dat de badkamer te rommelig oogt. Daarom is het belangrijk om een ruimtelijke sfeer te creëren. Dit doe je bijvoorbeeld door het gebruik van lichte kleuren en glazen douchewanden. Een douchecabine of stenen scheidingswand zorgt er juist voor dat de ruimte veel krapper lijkt. Daarom is het verstandig om voor een glazen douchewand te kiezen. Zo geniet je van een ruimtelijke uitstraling en een luxueuze sfeer in de badkamer.

douchewanden

Natuurlijke elementen

Natuurlijke materialen spelen al heel wat jaren een belangrijke rol in de meeste woontrends. Zo ook in de badkamer. Toch zijn veel mensen bang dat materialen als hout minder goed tot hun recht komen in de badkamer. Simpelweg omdat ze minder goed bestand zijn tegen vocht. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Er zijn verschillende houtsoorten die zeker in de badkamer geplaatst kunnen worden. Helemaal wanneer de meubels niet in direct contact met de douche staan. Daarnaast kan je ook kiezen voor houtlook panelen of tegels.

Groen is dé trendkleur van 2021!

Groen, groener, groenst! Ben je niet dol op groen? Dan zal je hier het komende jaar wel aan moeten wennen, want groen is dé trendkleur van 2021. Gelukkig hoef je hierbij niet direct aan het felle appeltjesgroen te denken. Er zijn heel veel verschillende tinten groen mogelijk. Hierdoor is er voor werkelijk iedereen wel wat wils te vinden. Groen is niet alleen mooi, maar staat ook nog eens voor nieuw leven, rust, veiligheid en gezondheid. Laat dat nu nét hetgeen zijn waar we zo naar zoeken het komende jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *