Tover je tuin om tot een mancave

Tover je tuin om tot een mancave

Heb je als man nog geen eigen mancave of is deze binnen ingericht? Dan is het de hoogste tijd om deze naar de tuin te verplaatsen. Breng je vrije tijd lekker door in je eigen mancave in de tuin. Samen met vrienden voetbal en Formule 1 kijken of een potje darten onder het genot van een biertje. Of kom in je eentje tot rust voor de tv.

Creëer een plek voor je mancave

Heb je de beschikking over een overkapping of een veranda? Dan tover je deze snel om tot jouw ideale mancave. Vooral bij elektronica is het van belang dat deze door het wisselvallige weer in Nederland niet nat worden. Heb je niet de beschikking tot  een dak boven je hoofd? Pak dan maar snel wat hout en gereedschap en maak je eigen mancave.

Onmisbare items

In iedere mancave mag natuurlijk geen TV ontbreken. Mannen houden er over het algemeen niet van om uitgebreid te roddelen. Doe maar liever een voetbalwedstrijd of Max Verstappen onder het genot van een hapje en een drankje. Dat brengt ons gelijk naar het volgende item namelijk een koelkast. Niets is zo vervelend om de wedstrijd te moeten onderbreken omdat het bier op is. Een koelkast in je mancave is daarom een must have. Ook een voorraadkast met eten en een vriesvak voor de bittergarnituur of BBQ vlees mag niet ontbreken in je mancave.

mancave

Activiteiten

Natuurlijk wil je niet de hele dag stil zitten. Dingen ondernemen is vanzelfsprekend in het leven van de man. Hang daarom een dartbord op zodat je lekker een potje kunt darten en zorg voor een radio of platenspeler om van de muziek te genieten. Haal je ontspanning uit gamen? Regel dan ook een Playstation of een Xbox die je aan kunt sluiten op de TV.

Inrichting

Meubels kunnen niet ontbreken in een mancave, één van de hot items bij een mancave is een eigen bar met bartafels. Wil je liever zitten? Dan kun je ook kiezen voor een moderne tuinset. Verder is een opslagkast handig om in je mancave te hebben en natuurlijk verlichting, want je wilt niet in het donker zitten. Als laatste kun je de inrichting nog wat aankleden door een vuurkorf toe te voegen en een grote bieropener voor aan de wand.

inrichting mancave

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *