Vuur

Terrasverwarming die zorgt voor gezelligheid

Ben jij op zoek naar terrasverwarming dat naast warmte ook zorgt voor de nodige gezelligheid/sfeer in jouw tuin of op jouw terras? Kijk dan ook eens naar een vuurtafel!

Met een vuurtafel terrasverwarming kun je heerlijk lang buiten zitten en genieten van een gezellig vuur. Onze vuurtafels zijn heerlijke terrasverwarmers en naast dat zo’n vuurtafel warmte biedt, zorgt deze ook voor gezelligheid. Wij bieden een ruim aanbod van terrasverwarmers op gas en bio ethanol branders. Zo kun je altijd genieten van een heerlijk warm terras.

Vuur tafels zijn geschikt voor buitengebruik en kunnen trouwens ook alleen buiten gebruikt worden. Je zult verbaasd zijn hoeveel heerlijke warmte je met zo’n sfeerhaard in je tuin haalt. In ons assortiment zitten verschillende soorten tafels: ronde vuurtafels, vierkante sfeerhaarden, maar ook prachtige teakhouten tafels. Happy Cocooning tafel, een échte sfeerhaard voor buiten.

Waarom een vuurtafel op gas?

Vuurtafels zijn vaak voorzien van een zogenaamde ingebouwde gashaard. Erg eenvoudig in gebruik! De brander is perfect weggewerkt en de gasvlammen lijken op een houtgestookt aardvuur, niemand die het ziet. Met een vuurtafel heb je geen last van rook of as. Gewoon aanzetten en genieten dus!

Een luxe gashaard wordt ook wel een heater genoemd en is comfortabel in gebruik, doordat je de haard heel gemakkelijk aan- en uitschakelt. Je hebt dus in een simpele handeling een prachtig vuur. En zoals genoemd hoef je dus niet voor voldoende haardhout te zorgen. Een gashaard geschikt voor iedereen.

Naast een handige bijzettafel ook nog volledig uit het zicht verdwenen, handig toch? Het blijft overigens wel een gasfles en daarbij blijft normale voorzichtigheid geboden. Om veilig te kunnen blijven genieten wordt aangeraden dat je deze ieder jaar door een erkend gasinstallateur te laten controleren.

Het plaatsen van een tafelhaard

Een tafelhaard of vuurtafel wordt meestal als vervanging van de gewone tuintafel in een loungeset gebruikt. De plaatsing is dan ook geheel vergelijkbaar met je vorige tafel. Het enige verschil is de mogelijkheid om een gezellig en warm vuur te maken, dat biedt alleen een vuurtafel. Om diezelfde reden adviseren wij je te letten op hetgeen je hangt boven de tafel. Omdat de hitte opstijgt is het van groot belang dat je goed kijkt naar de beste plaats voor de vuurtafel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *