Kunstmatige intelligentie in huis: maak je leven makkelijker op deze drie manieren!

Kunstmatige intelligentie in huis: maak je leven makkelijker op deze drie manieren!

Wanneer men begint over kunstmatige intelligentie, hebben sommige mensen als eerste reflex een schrikreactie. Dit is niet heel gek: het idee van kunstmatige intelligentie kan misschien wat eng zijn, vooral wanneer je het in huis zou halen. Toch is deze zorg nergens voor nodig; kunstmatige intelligentie is juist je beste vriend. Het helpt je met enorm veel, wat jouw leven alleen maar eenvoudiger maakt. In deze blog benoemen we drie manieren waarop jij het thuis kunt toepassen!

  1. Temperatuur

Tegenwoordig lopen de stookkosten om een huis warm te houden aardig hoog op. Het is dus fijn om hierop te besparen, maar één dag of nacht slecht opletten en je rekening loopt gelijk aardig hoog op. Hoe fijn zou het zijn als kunstmatige intelligentie je hiermee kan helpen? Aangezien een kunstmatige intelligentie precies doorheeft wanneer jij je temperatuur omhoog doet en omlaag, kan deze dit uitstekend voor je regelen. Natuurlijk kun je het aanpassen, dus als jij wat later naar bed gaat, hoef je niet in de kou te zitten. 

  1. Wekker

Ben jij iemand met een vast rooster, dan is het ook fijn om hier je wekker op aan te laten sluiten. Te laat komen op je werk omdat je je hebt verslapen is helemaal niet fijn – kunstmatige intelligentie helpt je dit te voorkomen! Door met kunstmatige intelligentie de wekker af te laten gaan, hoef je deze zelf niet meer te zetten. Het enige wat je nu nog kunt vergeten is de wekker uit te zetten wanneer deze een dag niet af hoeft te gaan! De wekker kan overigens worden gebruikt voor meerdere aspecten: met stembesturing gebruik je deze ook als kookwekker of als timer voor andere mogelijkheden.

  1. Licht

We benoemden eerder al de hoge stookkosten; voor stroom kan hetzelfde gezegd worden. Het is enorm zonde als een lamp aanblijft staan, waardoor slimme verlichting een goede optie is. Deze verlichting werkt met bewegingssensoren, of is aan te sturen met je stem. Hierdoor heb jij de exacte controle over welke lampen er aanstaan en welke er overbodig uitstaan. Ben jij hierin geïnteresseerd, neem dan eens een kijkje op www.ledlampenkopen.nu! Hier vind je LED-verlichting in veel verschillende soorten: slimme verlichting is ook een mogelijkheid.

Geniet ervan!

Nu jij weet wat de voordelen zijn, is het aan jou om tot actie over te gaan. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *