Zwarte accenten toevoegen aan je keuken

Zwarte accenten toevoegen aan je keuken

Bij veel mensen staat een zwarte keuken hoog op het wensenlijstje. Maar er is een nadeel aan zwarte keukens: ze zijn niet voor iedere ruimte geschikt. Als de zwarte keuken in een wat donkere ruimte wordt geplaatst, wordt het al snel te donker. Dan komt de keuken niet meer tot z’n recht en dat is natuurlijk zonde. Dan is er nog wel een andere optie, je kunt namelijk ook zwarte accenten toevoegen aan je nieuwe keuken. Zou je graag meer informatie willen?

Zwarte kraan & spoelbak

De kraan en de spoelbak vormen misschien maar een klein onderdeel van de keuken, maar hebben wel degelijk invloed op de uitstraling en stijl van de keuken. Een van de manieren om zwarte accenten toe te voegen aan je keuken, is dan ook door te kiezen voor een zwarte kraan en spoelbak. Deze worden eigenlijk altijd uitgevoerd in een matte versie, waardoor je er een prachtig modern geheel mee creëert. Daarnaast heb je ook gewoon keuze uit verschillende modellen spoelbakken en kranen in een mat zwarte kleur. Zo is er altijd wel een die helemaal bij je nieuwe keuken past.

Keukenapparatuur

Een keuken kan natuurlijk niet zonder keukenapparatuur. Want koken zonder kookplaat is niet heel handig en het is ook best fijn als je je eten en drinken gekoeld kan bewaren. Omdat het onmisbaar is wil je natuurlijk wel dat het bij je keuken past. Keukenapparatuur is daarom in verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder in het zwart. Waar voorheen de meeste apparaten nog voorzien waren van rvs-details, zijn nu vrijwel alle apparaten volledig in het zwart verkrijgbaar.

Grepen of greeplijsten

Ga je voor een keuken met grepen of greeplijsten? Ook deze zijn in het zwart verkrijgbaar. Met grepen of greeplijsten kun je dus ook op een mooie manier zwarte accenten aan de keuken toevoegen. Misschien heb je het idee dat dit vooral mooi is als je voor een donkere keuken kiest, maar door een combinatie te maken met lichte fronten creëer je juist een prachtig contrast!

Accessoires

De keuken maak je helemaal af met accessoires. Direct een leuke manier om zwart toe te voegen aan je nieuwe keuken. Ga voor een zwart handdoekhaakje of kies juist voor een mooi plateau waar je je kruiden op bewaart. Zo zijn er verschillende manieren om zwarte accessoires toe te voegen aan je keuken.

Laat je adviseren

Zou je graag advies willen ontvangen over het samenstellen van je nieuwe keuken met zwarte accenten? Maak dan gerust een afspraak bij een van onze Kitchen4All winkels bij jou in de buurt en kom langs. Onze adviseurs staan daar voor je klaar om je te voorzien van advies. Zo weten we zeker dat we jouw nieuwe droomkeuken kunnen realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *