Een gietvloer als aanbeveling voor je woning

Een gietvloer als aanbeveling voor je woning

Is een gietvloer een aanbeveling voor je woning? Dat is het zeker en daar raak jij ook van overtuigd als je alle voordelen kent van deze fantastische vloer. Een PU gietvloer van kunststof is in steeds meer woningen terug te zien en dan niet alleen in de woonkamer.

Het is typisch een vloer die voor je hele woning een aanbeveling is. In elk geval ook voor je keuken, slaapkamer en als je wilt zelfs voor de badkamer. Eenheid met een ruimtelijk effect in iedere kamer in huis. Dat krijg je met een gietvloer en daarbij hoef je niet eens dezelfde kleur in alle ruimtes te hebben.

Kies de kleur en ook het design van een gietvloer 

Een gietvloer is een echte aanbeveling voor je woning. Dat is het alleen als het gaat om de looks. Die zijn fantastisch. Het is de modernste vloer dat een strak geheel vormt zonder onderbreking met naden of voegen. De looks bepaal je aan de hand van de kleur. Er staan eigenlijk wel duizenden kleuren tot je beschikking voor een PU gietvloer. Natuurlijk zijn er wel gangbare en populaire kleuren.

Heb je wel eens een witte gietvloer overwogen? Of kies je liever voor een extra opvallende look met een felle kleur groen, blauw of zelfs rood? Het design is strak effen of juist niet. De levendigheid in huis is voor iedereen persoonlijk en is ook met een gietvloer te realiseren. Dat is mogelijk met het populaire effect van de betonlook dat een mooi industrieel uiterlijk geeft.

Wat zijn de vele voordelen? 

Een gietvloer is een aanbeveling voor je huis vanwege de vele voordelen. Denk aan het naadloze karakter, slijtvastheid, duurzaamheid en hygiënische aspecten. Gietvloeren gaan lang mee. Echt heel lang en daarbij hoef je alleen na zoveel de jaar de toplaag misschien te laten vernieuwen. Uiteraard door een specialist met de expertise op het gebied van PU gietvloeren.

Geen onderhoud nodig

Weet je waarom de gietvloer ook een echte aanbeveling is voor je woning? Omdat er geen onderhoud nodig is en de schoonmaak zo gemakkelijk is dat het nog leuk is ook. Een stofzuiger biedt gemak net als een stofwisser en dweilen doe je wanneer het jou uitkomt. Wel komen een paar praktische tips van pas om je gietvloer mooi en netjes te houden.

Drankjes die op de vloer terechtkomen, zijn het beste direct op te ruimen. Het vocht trekt niet in het oppervlak, maar je moet er wel wat aan doen. Rode wijn laat na een paar uur op de vloer te hebben gelegen wel plekken achter. Meubels zij het beste van viltjes te voorzien om krasjes in het vloeroppervlak van de gietvloer te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *