Een elektrische haard staat altijd prachtig in jouw huis

Een elektrische haard staat altijd prachtig in jouw huis

Een elektrische haard geeft je altijd en overal de gezellige warmte die je wilt. De moderne elektrische haarden van tegenwoordig brengen een zeer levendig en realistisch vuur schouwspel en sfeer in uw huis, kantoor of eetkamer. U kunt erop vertrouwen dat uw huis uw volledige aandacht krijgt. En ze verdient het ook! Omdat elektrische haarden zo worden ontworpen en ontwikkeld, zijn de vlammen zo helder dat veel mensen ze aanzien voor echt vuur. Maar waarom zijn elektrische haarden zo populair? Je leest het in deze blog.

Het perfecte plaatje in jouw woning

De elektrische haard is bij uitstek geschikt om het perfecte plaatje in uw woning te creëren. Zaken die je niet voor mogelijk hield zijn mogelijk met een elektrische openhaard! De elektrische open haard van tegenwoordig biedt veel meer dan alleen vlammenspel en sfeer. Ze geven je mogelijkheden die een gashaard je niet kan bieden. Wat denk je van een gepersonaliseerd vlambeeld van sfeervolle vlammen tot een party-disco stand en het knisperende geluid van nét echt vuur? Het is allemaal mogelijk!

Een elektrische haard is veilig
In tegenstelling tot gaskachels en houtkachels zijn elektrische kachels, naast thuisgebruik, zeer geschikt voor open ruimten en openbare plaatsen. De elektrische haard is veilig in gebruik omdat de radiator niet heet wordt. Daarom zijn elektrische haarden ideaal voor ruimtes met relatief weinig toezicht. Denk bijvoorbeeld aan een restaurant, hotel, café of bedrijfsentree of hal. Elektrische haarden maken echt het verschil en voegen veel sfeer en comfort toe aan een normaal vrij lege en stille ruimte!

Ouderwetse brandstofsoorten zijn verleden tijd

Een elektrische haard was vroeger veel minder populair. Dat is te begrijpen want een elektrische haard uit de jaren ’90 was simpelweg nog lang niet genoeg doorontwikkeld om een volwaardig alternatief te zijn voor een gashaard of houtkachel. Echter de politieke discussie over het gasgebruik en de switch naar alternatieve brandstoffen heeft ervoor gezorgd dat de populariteit van de elektrische open haard flink is toegenomen. Immers veel mensen missen een gasaansluiting in hun recent opgeleverde nieuwbouwwoning zodat een gashaard geen optie is. De keuze naar een elektrische open haard is dan snel gemaakt.

Haardenexpert.nl

Haardenexpert is een landelijk werkend haarden- en kachelbedrijf die gashaarden, houtkachels, elektrische haarden en pelletkachels levert in Nederland en België. Door hun deskundigheid en ervaring zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste haardenzaken van Nederland. Bij hun heb je dan ook altijd de scherpste deal. Wil je meer informatie of een elektrische haard kopen? Neem dan contact op met een van de haardenexperts. Zij staan iedere dag voor jou klaar om je te helpen de juiste keuze te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *