Drie redenen waarom BoeketCadeau dé online specialist in bloemen en boeketten in Nederland is!

Drie redenen waarom BoeketCadeau dé online specialist in bloemen en boeketten in Nederland is!

Boeketten en bloemwerk maken van kwaliteitsbloemen, dat is waar ze bij BoeketCadeau goed in zijn! Zij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het verkopen van bloemen en zijn echt bloemist. Bij BoeketCadeau.nl vinden ze service erg belangrijk. Hun kracht is dat ze dagelijks een breed assortiment bloemen inkopen en daar vooral mooie boeketten mee maken die bezorgd worden in Nederland, 7 dagen per week. Samen met andere mooie cadeaus werken ze dagelijks met toewijding aan jouw bestelling. Ben je benieuwd wat BoeketCadeau voor jou kan betekenen? Dat lees je in dit blog!

Gediplomeerde bloembinders

De boeketten van BoeketCadeau worden uitsluitend samengesteld door bloembinders met de juiste diploma’s en papieren. Je kan van elk boeket jouw eigen prijs bepalen en bovendien ook het aantal rozen zelf bepalen. Zo wordt elk boeket zelf samengesteld uit dagelijks wisselende verse bloemen en maak je van elk boeket een prachtige creatie. Ben je op zoek naar een cadeautje bij je boeket? Ook cadeaus verpakken zij zelf. Alle pakketten worden om 17.00 uur opgehaald door de vervoerder. Bestel dus op tijd je bloemen en cadeaus, zodat ze tijdig jouw bestelde boeket kunnen versturen!

Het MSPA-label. Wat is dat?

Meer dan 50% van alle bloemen die BoeketCadeau inkoopt zijn bloemen die geteeld worden onder het MPSA-label. Dit betekent dat elke bloem onder gezonde omstandigheden tot stand is gekomen. Dat betekent ook dat er geen schadelijke middelen voor bestrijding op de bloem zijn aangebracht. Daarnaast heeft een MSPA-kweker ook extra aandacht voor de medewerkers. Er wordt namelijk regelmatig gecontroleerd of de arbeidsomstandigheid van elke medewerker nog wel door de beugel kan. Win-win toch?

Morgen al in huis!

Met een online klok op de website van BoeketCadeau laten zij precies zien hoeveel tijd je nog hebt om je bloemen te bestellen. Gelukkig is er tijd genoeg om bloemen te bezorgen. Bestel je namelijk vandaag voor 23:59, dan heeft de ontvanger het boeket bloemen morgen al in huis. Wist je dat BoeketCadeau zelfs bloemen kan bezorgen? Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Boeketcadeau.nl

Bloemen van Boeketcadeau.nl kunnen tegen aantrekkelijke prijzen worden aangeschaft en kunnen vaak de volgende dag nog worden geleverd. Met een versgarantie van 7 dagen, hoef je er niet bang voor te zijn dat het boeket niet-toonbaar op de plaats van bestemming aankomt. Geïnteresseerd? Bezoek de website of neem contact met ze op!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *