Advies bij het kiezen van het juiste halmeubel

Advies bij het kiezen van het juiste halmeubel

De hal is het visitekaartje van je woning. Toch staat de hal vaak niet bovenaan het prioriteitenlijstje bij het inrichten van een huis. De sfeer wordt er hierdoor echter niet beter van. Jassen, schoenen en tassen worden bij binnenkomst lukraak gedeponeerd, waardoor de hal eerder als rommelhok dan als visitekaartje wordt bestempeld. Hoog tijd om daar verandering in te brengen!

Het juiste halmeubel kan een wereld van verschil maken. Dit is ideaal om de entree de sfeer te geven die het nodig heeft. Bovendien is het ook nog eens ontzettend praktisch. Voor iedere jas, tas of paar schoenen een eigen plek. Hierdoor houd je de entree overzichtelijk en creëer je meer sfeer. Als de entree goed is, zal dit sfeerverhogend zijn voor de rest van de woning. Maar waar let je op de bij de aanschaf van halmeubels van Furnea? In dit artikel vertellen we welke halmeubels niet mogen ontbreken en geven we een aantal praktische tips.

Een prachtige spiegel

Een prachtige spiegel is onmisbaar in iedere hal. Niet alleen om praktische redenen. De meeste woningen beschikken over een relatief smalle hal. Door deze optisch groter te maken, verhoog je de sfeer in de entree van het huis. Een grote spiegel is hier bij uitstek geschikt voor. Bovendien kun jij jezelf zo ook nog even snel checken op uitgelopen mascara, broodkruimels of een gek plukje haar. Zo ga je na een laatste check altijd tiptop gestyled de deur uit!

Kapstok en halbank

Heb jij ook nooit genoeg ruimte om alle jassen op te hangen? Slingert er altijd wel een jas, omdat er simpelweg geen plek is om deze zorgvuldig op te bergen? Of worden de jassen van gasten altijd maar lukraak op de trap gedeponeerd? Dan wordt het hoog tijd om in een goede kapstok te investeren. Bedenk van tevoren hoeveel ruimte je aan de kapstok nodig hebt. Denk hierbij niet alleen aan de jassen en bijbehorende accessoires van alle gezinsleden, maar ook aan extra ruimte als er gasten zijn.

kapstok

Ook een halbank mag eigenlijk niet ontbreken. Ideaal om even op te zitten als je je schoenen aantrekt. Bovendien kan deze ook nog eens zeer multifunctioneel zijn. Plaats bijvoorbeeld een prachtige kamerplant op het bankje of kies voor een bank met opbergfunctie. Zo beschik je over meerdere meubelstukken in één! De perfecte oplossing voor een kleine en/of smalle hal.

halbank

Halkasten

Een stijlvolle en praktische all-in-one oplossing? Dan zijn halkasten de perfecte oplossing. Hier berg je eenvoudig alledaagse spulletjes in op en vind je voldoende ruimte om de hal overzichtelijk en netjes te houden. Halkasten zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Er is van alles mogelijk. Ook wat betreft stijl. Daardoor is er voor ieder wat wils te vinden. Van welke stijl, kleur of afmeting je ook wilt genieten, een halkast is altijd een prima oplossing!

Kies voor bijpassende accessoires

De meeste mensen plaatsen wel een schoenenrek of kapstok in de hal, maar ze vergeten het geheel af te stylen. Is het echt noodzakelijk om de hal ook van de nodige sfeer te voorzien? Jazeker! Zoals al eerder aangegeven is de hal het visitekaartje van je woning. Juist dit deel van de woning kan wel wat extra aandacht gebruiken. Bovendien mag je met de hal best wel een beetje uitpakken. Je verblijft hier maar kort, dus de persoonlijke touch en de wow-factor mogen echt wel sprekend zijn. Kies dus voor een paar mooie elementen om de sfeer te verhogen. Denk aan geweldige sfeerverlichting op een mooie side table of plaats een grote plant. Laat je creativiteit en fantasie de vrije loop en geniet van een prachtig resultaat!

 

Dit artikel betreft een betaalde samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *