Westfield Mall een paradijs voor shopliefhebbers

Westfield Mall: een paradijs voor shopliefhebbers

Begin dit jaar ging de stoutste droom van shopliefhebbers in vervulling. De Westfield Mall, ‘s lands grootste overdekte winkelcentrum, ging na lang wachten eindelijk open. Het winkelparadijs is gevestigd in het Zuid-Hollandse Leidschendam en heeft alles in huis wat je verwacht van een typisch Amerikaanse ‘mall’. Ben je hier nog niet geweest, maar ben je wel erg benieuwd wat de Westfield Mall voor jou in petto heeft? We lichten de tofste ‘destinations’ binnen dit walhalla voor je uit, zodat je bij je eerste bezoekje niet doelloos om je heen hoeft te kijken, maar recht op je doel af kunt gaan!

The Gallery 

Weet je niet waar je je ‘journey’ moet beginnen in de Westfield Mall? Start je reis dan bij The Gallery. Dit is dé plek waar de laatste trends uit het landschap worden uitgelicht. Het leuke aan dit deel van de ‘mall’ is dat het aanbod winkels vaak vernieuwd wordt, zodat diverse entrepreneurs de kans kunnen grijpen om hun innovatieve product aan de man te brengen. Stap The Gallery zonder vooroordelen binnen, laat je verrassen en ‘get inspired’. 

Nijntje 

Ook aan de kleinste bewoners van de aarde is gedacht bij de Westfield Mall. Generaties lang wordt het schattige knaagdier dat naar de naam ‘Nijntje’ luistert aanbeden. Vanwege de populariteit heeft het winkelcentrum een speciale winkel gewijd aan de creatie van Dick Bruna. De winkel staat vol met Nijntje schoolspullen, knuffels, kleren en ga zo maar door!

Woonwinkels

Neem je het filtermenu op de website van de Westfield Mall onder de loep, dan zul je direct opvallen hoeveel woonwinkels er wel niet zijn in Leidschendam. Er bevinden zich meer gebruikelijke varianten van de woonwinkel, maar het centrum herbergt ook enkele shops die je niet overal in Nederland vindt. De Rebellen Club is daar een van, maar ook Royal Delft, Picture People, en La Sirena vind je niet op iedere straathoek binnen onze landsgrenzen.

Eet theater 

Gekscherend wordt er weleens gezegd dat shoppen de intensiefste sport ter wereld. Nadat je je winkeltasjes goed gevuld hebt, is het tijd om even neer te ploffen voor een hapje eten. In het Eet Theater krijg je hier de gelegenheid voor. Hierbij bevinden zich meerdere ketens aan de uiteindes, waarna je plaatsneemt in het midden van de eetzaal. Het leuke hieraan is dat je niet per se allemaal hetzelfde hoeft te kiezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *