Waarom jij een mezzanine vloer nodig hebt!

Waarom jij een mezzanine vloer nodig hebt!

De aanschaf van een mezzanine vloer is in geen geval een slecht teken: het betekent juist dat jouw bedrijf hard groeit, en dat je daar een noodoplossing voor nodig hebt. Een mezzanine vloer biedt namelijk de perfecte oplossing voor ruimte tekort, met name in bedrijfspanden als magazijnen of opslagruimtes.

Wat is een mezzanine vloer?

Een mezzanine vloer is als het ware een tussenvloer, die je kan aanbrengen tussen verschillende, bestaande etages. De vloer wordt geleverd als bouwpakket, en kan geplaatst worden waar jij hem wil. Het bouwpakket wordt ook zo gemaakt, dat hij past waar jij hem wil hebben. Een mezzanine vloer heeft een draagkracht van maar liefst 2500 kilo per vierkante meter, waardoor het de perfecte oplossing is voor wanneer jij ergens producten moet stallen, maar je weet niet waar. Tijdens de maak van een mezzanine vloer, wordt rekening gehouden met de huiskleuren van jouw bedrijf, waardoor de vloer niet hoeft op te vallen tussen jouw interieur. 

Bouwpakket

Mezzanine vloeren worden geleverd als een bouwpakket. Dit is voor de één een uitdaging, maar voor de ander juist een nachtmerrie. Het is daarom ook mogelijk om de vloer te laten bezorgen, inclusief monteurs. Zij zorgen ervoor dat de vloer perfect in elkaar wordt gezet, zodat hij voor jou bruikbaar is. Deze monteurs zullen ook voor zorgen voor de afbouw, op het moment dat jij de vloer niet meer nodig hebt. Lijkt het je een uitdaging om de vloer zelf in elkaar te zetten? In dat geval wordt de vloer geleverd met een duidelijke instructie, over hoe jij de vloer in elkaar kan zetten. 

Heb je vragen?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van een mezzanine vloer, of heb jij er nog vragen over? Neem dan eens een kijkje op de website van Nolte Mezzanine. Op deze website vind je veel informatie over mezzanine vloeren, zodat al jouw vragen beantwoord kunnen worden. Kom je er toch niet helemaal uit, of ben je benieuwd wat er voor jouw bedrijf precies mogelijk is? Dan is het mogelijk om contact op te nemen met Nolte Mezzanine: zij zullen je graag verder helpen, zodat jij straks de perfecte mezzanine vloer in jouw bedrijf hebt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *