De liefde voor je auto zie je terug in het interieur van je woning.v1

De liefde voor je auto zie je terug in het interieur van je woning

Vooral mannen kunnen echt om hun auto geven. De allereerste auto is bijvoorbeeld heel bijzonder. Het kan ook een auto zijn van een bepaald merk waar ze altijd al over droomde en nu eindelijk eigenaar van zijn. Het is dan ook niet makkelijk voor een man als hun grote liefde, defect raakt. Soms is het mogelijk om auto onderdelen te bestellen op onderdelenstore24.nl en daarmee de auto te repareren. Als repareren geen optie meer is en de auto niet meer kan rijden in de huidige staat, dan zit er niets anders op om met pijn in het hart de auto naar de sloop te brengen… of toch niet….

Geef jouw oude auto een liefdevolle plek in je interieur

Van auto onderdelen kun je hele mooie meubels en woonaccessoires maken. Op het internet kun je een legio aan automeubel voorbeelden te vinden. Hoe leuk is het als de onderdelen van jouw zo geliefde auto in je woning terugkomen zodat je er nog jaren met plezier naar kunt kijken?! Ben je zelf niet zo handig dan is er vast wel iemand in je omgeving die je wilt helpen bij het maken van je eigen auto meubelen of ze zelfs voor je wil maken. Niet alleen in huis kun je deze mooie meubelen gebruiken, ook je tuin kun je er een fraai uiterlijk mee geven. Dus mocht je vriendin niet zo gek zijn op jouw auto en geen onderdelen in huis wil hebben, dan is een leuk auto tuinmeubel ook geen gek idee toch? Dan heb je toch je geliefde auto nog een beetje bij je.

Een bankstel van een achterbank en een wijnrek van een motorblok

Heb je zelf weinig inspiratie en weet je niet precies wat je nu moet maken van je o zo favoriete sloopauto? Kijk dan of je van de achterbank bijvoorbeeld een leuk klein bankje kan maken voor op de slaapkamer. Misschien lukt het wel om van de koplampen en wat kleine auto onderdelen een designlamp te maken voor op je bureau. Poets het motorblok mooi op en spuit het eventueel in een gewenste kleur, deze is namelijk perfect geschikt als wijnrek. Dit zijn echter enkele voorbeelden hoe je auto onderdelen kunt gebruiken in je interieur op het internet vind je nog veel meer leuke ideeën.

Een motorkap BBQ en een biertafel voor in je tuin

Ook je tuin kun je verfraaien me leuke auto accessoires. Wat vind je ervan als je de voorkant van je auto afzaagt en onder de motorkap een ware BBQ installeert? Of maak van je velgen de poot van een bartafel en gebruik het dak als blad. Je banden zijn zeer geschikt om bloembakken mee te maken. Het is dus eigenlijk niet de vraag wat je kunt maken van je oude geliefde auto om deze een tweede leven te geven en bij je te houden, maar meer of je wel voldoende auto onderdelen hebt om al je interieur en tuinplannen tot uitvoering te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *