Vier tips bij het kiezen van behang

Vier tips bij het kiezen van behang

Een van de meest bekende en mooiste behangwerken is natuurlijk Cole and Son. Al jaren maken ze prachtige en exotische prints, want ze toveren je huis gemakkelijk om tot een trendy geheel. In de webshop van Color Store kun je al die soorten Cole and Son behang bestellen. Maar welke past nu eigenlijk het beste bij jou? De collectie is natuurlijk ontzettend breed, dus hoe kies je het perfecte behangetje voor jouw woon- of slaapkamer? Allereerst moet je beslissen of je een hele drukke print in allerlei kleuren wilt of liever een neutrale, in bijvoorbeeld grijs- of bruintinten. Cole and Son behang bestellen betekent dat je alle kanten op kunt qua sfeer, want ze hebben zowel heel neutrale prints als super drukke prints met veel details.

Neutraal Cole and Son behang bestellen

Als jij een behangetje heus heel mooi vindt, maar je wilt wel dat je woonkamer niet te druk oogt dan zou je kunnen kiezen voor een neutrale print. De Cow Parsley bijvoorbeeld, of de Woods. Deze laatste zie je al sinds zijn lancering in heel veel woonbladen, en dat is niet zo gek. Het is een prachtige, neutrale print die in heel veel verschillende kleuren te krijgen is. Het is de perfecte basis voor een simplistisch, Scandinavisch interieur en makkelijk te combineren met accessoires in diverse kleuren en stijlen. Dit neutrale Cole and Son behang bestellen resulteert in een tijdloze look in huis, of je hem nu in de woonkamer, de slaapkamer of de gang hangt. En ook in kleine ruimtes doet hij het heel goed, juist doordat hij zo neutraal is.

Neutraal Cole and Son behang bestellen

Liever een heel excentriek en druk behangetje?

Als jij juist niet zo houdt van een minimalistische look en liever een Cole and Son behang bestellen wilt in felle kleuren en met een drukke print dan kan dat natuurlijk ook. Hun collectie is zo uitgebreid dat het nog lastig kiezen wordt. Ga bijvoorbeeld voor een van de felgekleurde behangetjes uit de Botanical Collectie of de Pearwood collectie. Deze bestaan uit diverse bloemen en zijn verkrijgbaar in super veel verschillende kleuren. Je creëert zo een hele gezellige sfeer, maar houdt het wel heel natuurlijk. De bloemenprints doen het goed in in combinatie met natuurlijke materialen zoals rotan en hout, want zo lijkt het net of je je buiten bevindt.

Waar kun je Cole and Son behang bestellen?

In bovenstaande webshop kun je alle soorten Cole and Son behang bestellen die ze op dit moment in de collectie hebben. En dat zijn er ontzettend veel! Het gaat dus nog lastig worden om een keuze te maken uit al die mooie prints, want ze zijn allemaal even creatief en origineel. Maar op welk behangetje jouw keuze ook valt, met een Cole and Son printje op de muur wordt de ruimte sowieso in één klap gezellig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *