Met de nieuwste soort binnen verf is je woning zo geschilderd

Met de nieuwste soort binnen verf is je woning zo geschilderd!

Ben je van plan binnenkort de binnenzijde van de woning te gaan schilderen, dan is deze binnen verf een aanrader. Met de Sikkens Alpha Rezisto Mat, schilder je eenvoudig de muren alsof je een professionele schilder bent. Deze verfsoort is trouwens ook al heel geliefd onder de professionele schilders, juist vanwege het gebruiksgemak. Zijn de muren in jouw woning geheel glad of moet je het plafond sausen, dan kun je beter kiezen voor de Sikkens Alphacryl of SF.

Unieke nieuwe verfsoorten voor een prachtig mat resultaat

Wil je de ruimte die je gaat schilderen optisch groter laten lijken, dan is het slim om een matte muurverf te gebruiken. Het matte effect zorgt er ook voor dat de kleur van de verf niet veranderd als er licht op schijnt. Kies je voor wit en wil je verder geen kleur gebruiken, ook dan is een matte verf zeer geschikt omdat een gladde muur hierdoor niet irritant gaat glanzen als de zon erop schijnt.

Beschikbaar in alle kleuren en vanaf 1 liter

Of je nu het hele huis wilt schilderen, één ruimte of alleen een stuk van de muur, deze nieuwe matte muurverf is in alle gevallen geschikt. Omdat niet iedere verfklus even groot is, wordt de nieuwe matte Sikkensverf in blikken vanaf 1 liter verkocht. Hierdoor is deze verf ook zeer geschikt voor kleine klusjes. Daarbij komt dat je heel eenvoudig de verf kunt laten mengen in iedere gewenste RAL-code. Geef bij je bestelling aan welke kleur je wenst te ontvangen en het wordt gemaakt voor je. Alle verf is op voorraad, dus je hebt het snel in huis waarna je jouw verfklus kunt starten.

Gemaakt voor intensief gebruik en werkt vlekafstotend

In een huis wordt geleefd, waardoor er ook wel eens door een ongelukje vlekken of beschadigingen op de muur kunnen ontstaan. Deze nieuwe Sikkensverf is gemaakt met de Stain Shield Technologie. Dat betekent dat de muurverf geschikt is voor intensief gebruik. Het is de ideale verf voor in de keuken, de woonkamer en in ruimten waar gewerkt wordt. Daarbij werkt het ook nog eens vlekafstotend. Mocht er toch onverhoopt een vlek ontstaan zoals bijvoorbeeld strepen van schoenen, etensresten of ander geknoei, dan is de muur die geschilderd is met deze nieuwe verfsoort eenvoudig schoon te schrobben. Je hoeft daarbij niet bang te zijn dat de muur na het schoonmaken gaat glanzen of een andere kleur krijgt. In plaats daarvan blijft het wit mooi wit en kun je rekenen op de pure andere kleuren waarin de verf geleverd kan worden.

Duurzame verf helpt bij energiebesparing

Natuurlijk wil iedereen tegenwoordig graag wat energie besparen, het is allemaal al duur genoeg. De nieuwe Sikkensverf helpt daar zelfs een klein beetje mee! Doordat de verf een hoog isolerend vermogen heeft heb je minder last van vlekken. Ook dekt de verf perfect waardoor je minder nodig hebt. Daarbij zorgt de dikke toch makkelijk te gebruiken verf er ook nog eens voor dat de muur minder koud wordt! Daarnaast is de verf zo sterk dat je jarenlang plezier hebt van een mooi resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *