artemide-buitenlampen

Waarom kiezen voor buitenverlichting van Italiaanse bodem?

De lente is weer in aantocht. We zijn de afgelopen weken al op prachtige lentedagen getrakteerd. Nu het eindelijk weer bijna maart is, kunnen we de komende weken alleen nog maar mooier weer verwachten. Dit is dan ook de uitgelegen kans om de tuin eens flink aan te pakken. Je wilt immers direct kunnen genieten als de echte zomermaanden aanbreken. Vaak denken we aan onderhoudswerkzaamheden, beplanting en het aanschaffen van nieuwe tuinmeubels, maar wordt een zeer belangrijk element vergeten: de buitenverlichting. Deze zijn niet alleen zeer praktisch, maar kunnen ook nog eens van grote invloed op de sfeer in de tuin zijn. Buitenverlichting kennen we echter in alle soorten en maten, zo ook in diverse prijsklassen. Wij raden echter altijd aan om voor design verlichting te kiezen. Vooral de buitenverlichting van Italiaanse bodem heeft onze voorkeur. Maar waarom eigenlijk? Waarom zou je kiezen voor deze buitenverlichting als je ook voor standaard buitenlampen kunt gaan?

Kwaliteit

Vaak zien we dat mensen toch al gauw naar een standaard bouwwinkel gaan en de eerste de beste lamp meenemen. Daar is natuurlijk niks mis mee, maar wanneer je voor kwaliteit wilt gaan is het toch raadzaam om je eerst goed in te lezen. Buitenverlichting krijgt immers veel te verduren. Een lamp van een tientje zal daardoor veel minder lang mee gaan dan een kwalitatieve Flos lamp. De buitenverlichting van Italiaanse bodem kan tegen een stootje, deze merken weten lampen te produceren die over een lange levensduur beschikken.

Laat je beslissing daarom niet direct van het prijsverschil afhangen, maar weeg alle voordelen en nadelen zorgvuldig tegen elkaar af. Bovendien hoeft een design merk niet (te) duur te zijn. Alles is immers relatief en je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. De buitenverlichting van Italiaanse bodem worden gekenmerkt door een unieke vormgeving en een fijne prijs-kwaliteitsverhouding. Wat is belangrijk voor jou?

flos-buitenlamp

Ontwerp

Italianen staan bekend om hun perfectionisme. In de volksmond worden het ook wel ‘strebertjes’ genoemd. Ze nemen geen genoegen met middelmatigheid. Ze willen ieder product tot in perfectie afronden. Daarom wordt er altijd zorgvuldig over ieder ontwerp nagedacht. Er gaan maanden van discussie aan vooraf en het product wordt continu aangepast totdat deze in, een door hun bepaalde, perfecte staat kan worden afgeleverd. Wanneer je op een product ‘Made in Italy’ ziet staan, kan je er dan ook bijna vanuit gaan dat deze van geweldige kwaliteit is.

Daarnaast hechten Italianen ook veel waarde aan het ontwerp van hun producten. Ondanks dat ze vooral veel aandacht aan functionaliteit en eenvoud besteden, zien we ook een zekere knipoog naar het luxe leven. Aan ieder product proberen ze iets unieks mee te geven, zo ook aan hun buitenverlichting. Dit zien we vooral terug bij de lampen van Artemide. Artemide staat wereldwijd bekend als het grootste en meest gerenommeerde designverlichtingsmerk! De lampen staan bekend om hun unieke ontwerpen, vooruitstrevende kwaliteit en lange levensduur. Met een Artemide lamp hul jij jouw tuin direct in luxe sferen. Daar geniet je jarenlang van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *