Interieurtip voor hondenbezitters

Interieurtip voor hondenbezitters

Na een lange wandeling met je hond komen jullie weer thuis. Van het stuk lopen wil je even uitrusten en gaat op de bank zitten. En jouw hond? Uitrusten in zijn mand? Hij ligt wel lekker, maar écht mooi is het niet. Misschien zelfs wel aan vervanging toe. In deze blog vertellen we je alles over mooie decoratieve hondenkussens. Kussens die passen bij elke interieur stijl.

De ouderwetse plastic hondenmanden zijn inmiddels wel een beetje uit de mode geraakt. Ze zijn vaak saai en eentonig. Gelukkig heb je tegenwoordig er onwijs leuke hondenbedden. Bedden die precies passen bij jouw interieurstijl! Wij zullen Lex & Max uitlichten omdat we vinden dat zij de allerleukste kussens hebben. Lex&Max® hebben ruim 1400 verschillende hondenkussens. Ze zijn verkrijgbaar voor alle verschillende interieurstijlen waaronder; industrieel, landelijke, klassiek of modern.

Voor elke interieurstijl een geschikt design

Het Nederlandse merk Lex&Max® is een van de populairste hondenmerken van Europa. Met de Lex en Max hondenkussens heb je een erg ruim aanbod om uit te kiezen. Zoals we eerder hebben benoemd is er keuze uit ruim 1400 verschillende hondenkussens, hondenbedden en hondenmeubels voor honden. Voor elke woonstijl hebben zij matchende kussens. Daarbij zijn de designs in verschillende maten verkrijgbaar. Of je nu een leuke Franse bull hebt of een grotere Deense dog, je kunt altijd de goede maat vinden. Er zijn zelfs kussens geschikt voor katten.

Als je op zoek gaat naar een kussen, raden we je aan om voor een kleur te kiezen die past bij de vacht van je hond. Op deze manier zijn de uitgevallen haren een stuk minder zichtbaar.

Naast Lex en Max kussen zijn er tal van andere merken verkrijgbaar. Sinds de traditionele hondenmand hebben hondenbedden een groeispurt gemaakt. Of je nu een mooie landelijke huisstijl hebt of stoer industrieel. Voor elke stijl zijn er talloze leuke kussens te vinden.

Tips die helpen bij je zoektocht

Ga je zoeken naar een leuk hondenkussen? Dan hebben we een aantal tips voor je. Start je zoektocht dan met het afvragen wat voor kwaliteit je wilt. In verschillende prijsklasse koop je verschillende kwaliteiten. Honden hebben doorgaans scherpe nagels. Het is daarom aan te raden om te kiezen voor een kussen met een sterke kussenhoes.

Let er ook op of de hoes verwisselbaar is. Dit is misschien wel een van de belangrijkste tip voor een fris huis. Hondenkussens worden gebruikt als bed. Het is aan te raden om de hoes regelmatig te wassen. Daarmee voorkom je vieze geurtjes en blijft het bed schoon.

De afmetingen van een hondenkussen speelt een belangrijke rol in het lig comfort. De grotere honden liggen het allerlekkerste op grote hondenkussens. Hierop kunnen ze lekker languit liggen. Kleine honden hebben vaak geen specifieke voorkeur. Zij liggen net zo graag op kleinere kussen als op grotere kussens.

Last but not least; let op de vulling van het hondenbed. Een goed bed heeft een goed matras nodig. Veelal worden eps parels, polyester- of acryl vlokken gebruikt. Deze vullingen hebben goede isoleren eigenschappen. De kou van de wordt niet doorgelaten en de lichaamswarmte van je hond in het kussen behouden. Hierdoor ligt hij lekker comfortabel én dit is beter voor zijn gewrichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *